Aktualności

Użytkownicy

Banery

Regulamin

Napisz do nas

Logowanie

Pytanie nr 764 - dodał: slayer (2014-09-02)



CBP 2014 ( # 120 ) CBP 2015_1 ( # 126 ) 2014/2015 Przepisy Gry

Sędzia w 45 minucie wykluczył z gry zawodnika drużyny gości. W przerwie kierownik poprosił arbitra, by ten wyraził zgodę na przebywanie tego zawodnika w tunelu prowadzącym na płytę boiska, gdyż
zajęcie miejsca na trybunie mogłoby narazić go na inwektywy ze strony kibiców gospodarzy. Sędzia wyraził zgodę na takie postępowanie. Czy postąpił słusznie ?